etsy shop
Facebookpagina Q - Tea handmade gifts & goodies
Qteas.nl
Qteas.nl
Qteas.nl
Qteas.nl
Ga hier rechtstreeks naar onze Q-Tea Shop


Q -Tea Handmade Gifts & Goodies is een hobbyvereniging van enthousiaste creatievelingen uit Wijhe, die met veel passie hun unieke ontwerpen maken.


We willen in deze wegwerpcultuur mensen inspireren, door te laten zien dat je van veel dingen die je normaal gesproken weggooit nog hele mooie spullen kunt maken, waar jezelf en anderen blij mee maakt!


Wij houden ons puur hobbymatig bezig met het maken van gifts & goodies. Alle opbrengsten van de Q-Tea artikelen worden gebruikt om de kosten voor aanvullende hobbybenodigdheden, website, online webshop en eventuele reis - en verzendkosten te dekken.


Q - Tea maakt niet alleen "nieuwe' dingen van restjes hout, klei, kralen, glas, papier, kant, garen, wol en katoen, maar we veranderen ook oude (tinnen, houten, glazen potjes, etc.) spullen in originele en aantrekkelijke sfeermakers, sieraden en andere decoratieve hebbedingen, het zogenaamde "upcyclen".


Op dit moment hebben we diverse handgemaakte artikelen in onze collectie.  Allemaal even uniek en bijzonder!oordat er telkens nieuwe idee├źn ontstaan, veranderd ook regelmatig het aanbod. Like onze Facebookpagina en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste Q - Tea creaties en aanbiedingen!